Wie droom er niet van Italië en het heerlijke eten wat haar keuken voortbrengt?


In heel Italië wordt de keuken gekenmerkt door verse en pure producten, die omringd met liefde en passie tot unieke gerechten leiden. U gaat het allemaal beleven en vooral van genieten in combinatie met de heerlijkste wijnen uit verschillende streken van Italië.
Terwijl u geniet van een glas Prosecco, begint de workshop met een introductie over de Italiaanse keuken. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag op een van de kookeilanden met als einddoel een lekker Italiaans 4-gangen diner. Er worden gerechten bereid met recepten uit de Toscaanse, Siciliaanse en keuken van Piëmonte.
U maakt oa. Mezza Luna, kalfsvlees met saliejus, risotto en uiteraard leren wij u echte pasta maken! Als de maaltijd klaar is om te worden geserveerd neemt u plaats aan een mooi gedekte tafel.
Al genietend van uw diner bespreken wij de verschillende gangen en de bijpassende Italiaanse wijnen.
Tot slot wordt de avond afgesloten met koffie en Italiaanse koekjes. Het Italiaanse diner is samengesteld door onze culinaire coach Ron Brandsen. Wij koken mee met de seizoenen, maar mocht u specifieke wensen hebben laat het ons dan weten.

Vanaf aankomst duurt de workshop ongeveer 5 uur.
Elke gast krijgt een schort in bruikleen om de kleding schoon te houden.
De recepten worden na afloop naar een contactpersoon gemaild.