Vanaf aankomst duurt de workshop ongeveer 5 uur. Na binnenkomst serveren wij de gasten een glas mousserende wijn of alcoholvrij welkomstdrankje met een amuse. Tijdens het nuttigen hiervan, volgt de uitleg van het 4 gangen menu wat zal worden bereid. 

Totdat de maaltijd wordt genuttigd staat er op de ‘broodtafel’ stokbrood met boter en olijftapenade voor de eerste, lekkere trek.
In ± 1½ uur gaan de gasten per groepje een van de gerechten bereiden op een van de 4 kookeilanden. Als alle gerechten klaar zijn om te serveren gaat het gezelschap aan tafel en wordt gezamenlijk de maaltijd genuttigd, uiteraard opgediend door de gasten zelf.
Bij de gerechten worden wijnen van, Van Rooijen wijnimport, bier of fris geschonken.
Er worden 4 verschillende wijnen geschonken tijdens het arrangement, u krijgt een passende uitleg over de wijnen en de wijnspijs combinatie. Een wijnproeverij in een kookworkshop!
Aan het einde van de workshop sluiten we af met koffie of thee met wat lekkers.
Het menu wordt door onze ‘Culinaire Coaches’ samengesteld. Zij stemmen dit af op de producten van het seizoen en wat er op dat moment vers op de diverse markten is te verkrijgen.
Heeft u een suggestie of dieetwensen dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

Elke gast krijg een schort in bruikleen om de kleding schoon te houden.
Na afloop van de workshop mailen wij de recepten van het menu naar een
contactpersoon toe.